Nieuws

01-06-2020 VERHUURD: Crooswijkseweg 69C te Rotterdam

Aan de Crooswijkseweg, middenin de wijk Crooswijk, is op nummer 69C jarenlang Unitell gevestigd geweest. Eigenaar had het voornemen te stoppen met zijn winkel en verder te gaan met (enkel) zijn groothandel, die hij op een andere locatie enkele jaren geleden al was gestart, en wilde de winkelruimte gaan verhuren. Wij hebben de winkel onlangs verhuurd, aan Fruittastic, een winkel in hoge kwaliteit groente en fruit. Met naastgelegen een drukke bakkerij, was deze locatie de perfecte plek voor Fruittastic.


Lees meer15-05-2020 VERHUURD: Schiedamsedijk 84A

Onlangs hebben wij deze mooie winkelruimte van 150 m2 in het centrum van Rotterdam, aan de voet van de Erasmusbrug mogen verhuren. Eigenaar had de ruimte volledig gerenoveerd, waardoor verhuur snel en zonder problemen verliep.


Lees meer17-03-2020 VERHUURD: winkelruimte aan de 1e Middellandstraat te Rotterdam

Aan de drukke 1e Middellandstraat in Rotterdam-West hebben wij onlangs deze mooie winkelruimte verhuurd aan een luxe beautysalon. Dames geven momenteel veel geld uit aan hun uiterlijk en hierin wordt door ondernemers veel geld verdiend. De winkel was door verhuurder grondig verbouwd, hetgeen heeft geresulteerd in een snelle verhuur.


Lees meer05-03-2020 VERHUURD: Hoogstraat 89A te Rotterdam Centrum

Onlangs hebben wij deze mooie winkelruimte aan de Hoogstraat 89A mogen verhuren. 110 m2 hoogwaardige winkelruimte met een hoog plafond en van twee zijden lichtinval. Opaack, een bekende winkel gespecialiseerd in avond- en feestkleding huurt vanaf maart en opent in april haar deuren op deze locatie.


Lees meer24-02-2020 VERHUURD: Schammenkamp 64 te Rotterdam-Zuid

Deze riante bedrijfsruimte in Rotterdam Zuid hebben wij mogen verhuren aan een meubelmaker die veel winkelinrichtingen verzorgt.


Lees meer