Hof Van Spaland 28

Kenmerken

Prijs:
€ 3.300,- p.m.
Postcode:
3121 CB
Soort BOG:
Winkelruimte
Soort bouw:
bestaand
Oppervlakte:
145 m²
Perceeloppervlakte:
145 m²
Bouwperiode:
1978

Brochure

Naar download link
 • Locatie

 • Omschrijving

  Omschrijving pand
  Een riante winkelruimte van 145 m2 gelegen in het overdekte winkelcentrum Hof van Spaland in Schiedam-Noord, de winkel in het centrum gelegen op een prominente plek.

  Winkelcentrum Hof van Spaland is een druk bezocht winkelcentrum in Schiedam-Noord waar een breed scala aan winkels voor voornamelijk de dagelijkse verzorging is gevestigd. Achterin deze brochure vindt u een overzicht van alle in het centrum gevestigde winkels, alsmede een plattegrond van het winkelcentrum met hierop (met een blauwe pijl) de locatie van onderhavige winkel op huisnummer 28 aangegeven. De huidige huurder verhuist naar naastgelegen (grotere) winkelruimte op nummer 26.

  Meer informatie over het winkelcentrum vindt u op www.winkelcentrumspaland.nl.

  Het winkelcentrum is per openbaar vervoer goed bereikbaar middels tram (lijn 21 en 24) en bus (buslijn 51). Tegenover deze winkel ligt de in- en uitgang van de parkeergarage op het dak van Albert Heijn met twee parkeerdekken (gratis parkeren) en in de nabijheid is ruim voldoende parkeergelegenheid.

  Vanuit de Coöperatieve Vereniging van het winkelcentrum wordt momenteel gesproken over een revitalisatie van het centrum. Onderdeel hiervan zal onder andere zijn een toename van het aantal parkeerplaatsen, optische wijzigingen en andere verbeteringen.

  Indeling
  De winkelruimte meet 17,20 x 6,90 meter.

  De ruimte achter de winkelruimte betreft een kleine gang naar de achterdeur met twee naastgelegen kleine ruimten waar zich het toilet en keukenblok en een kleine opslagruimte bevinden (in totaal 2,67 x 6,90m.).

  De bedrijfsruimte beschikt over een achteruitgang voor laden en lossen.

  Opleveringsniveau
  De winkel wordt in de huidige staat opgeleverd (zonder winkelinventaris).

  De winkel wordt in casco staat verhuurd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen, zoals doch niet uitsluitend de vloer, het plafond met verlichtingsarmaturen, de verwarming en het rolluik behoren niet tot het gehuurde en worden door verhuurder om niet ter beschikking gesteld. Verhuurder heeft hiervoor geen onderhoudsverplichting en/of vervangingsverplichting. Huurder dient deze voorzieningen op correcte wijze te gebruiken en onderhouden teneinde deze voorzieningen bij een beëindiging van de huurovereenkomst op te kunnen leveren in de staat waarin deze bij aanvang van de huurovereenkomst door huurder zijn aanvaard.

  Huurder is bevoegd om veranderingen en/of toevoegingen in het gehuurde aan te brengen die voor de exploitatie van de onderneming van huurder nodig zijn. Verhuurder kan van huurder verlangen dat deze veranderingen bij einde huurovereenkomst door huurder ongedaan worden gemaakt.

  Huurprijs
  De huurprijs bedraagt € 3.300,00 per maand exclusief BTW, exclusief € 125,00 exclusief BTW voorschot servicekosten per maand.

  Het voorschot servicekosten betreft schoonmaakkosten, promotiekosten, kosten onderhoud van de overkapping, omroepinstallatie, verlichting, brandmeldinstallatie en overige algemene gemeenschappelijke kosten van het winkelcentrum. Periodiek/jaarlijks volgt een eindafrekening op basis van de werkelijk gemaakte kosten.

  Huurovereenkomst
  De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te Den Haag, worden opgemaakt.

  Zekerheidsstelling
  Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal drie maanden inclusief BTW.

  Algemeen
  Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door IGLO Vastgoed B.V. echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

  Voor meer informatie kunt U contact opnemen met IGLO Vastgoed B.V..

  IGLO Vastgoed B.V.
  De heer T. Haver
  Schiedamsedijk 78a
  3011 EM Rotterdam
  Telefoon: 010-213 1231
  info@iglovastgoed.nl
  www.iglovastgoed.nl
 • Reageer op dit object

     
  Versturen
 • Stuur dit object door

     
  Versturen
 • Documenten