Hof Van Spaland 10

Kenmerken

Prijs:
€ 3.500,- p.m.
Postcode:
3121 CB
Soort BOG:
Winkelruimte
Soort bouw:
bestaand
Oppervlakte:
295 m²
Perceeloppervlakte:
309 m²
Bouwperiode:
1978

Brochure

Naar download link
 • Locatie

 • Omschrijving

  Omschrijving
  Representatieve, dubbele winkelruimte gelegen in het winkelcentrum Hof van Spaland in Schiedam-Noord.

  De winkelruimte heeft een oppervlakte (BVO) van circa 295 m² en beschikt over een zeer brede voorpui van 15 meter lang en achteruitgang uitkomend op achtergelegen parkeerterrein (voor laden en lossen). De winkel kent een hoog afwerkingsniveau.

  Opleveringsniveau
  De winkelruimte wordt opgeleverd in huidige staat, voorzien van:
  - Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
  - Pantry
  - Drie toiletten
  - Centrale verwarming met radiatoren
  - Twee maal een dubbele entreedeur

  Winkelcentrum Hof van Spaland
  Winkelcentrum Hof van Spaland is een druk bezocht winkelcentrum in Schiedam-Noord waar een breed scala aan winkels voor voornamelijk de dagelijkse verzorging is gevestigd. Achterin deze brochure vindt u een overzicht van alle in het centrum gevestigde winkels, alsmede een plattegrond van het winkelcentrum met hierop (met een groene pijl) de locatie van onderhavige winkel op huisnummers 10 en 12 aangegeven.

  Het winkelcentrum is per openbaar vervoer goed bereikbaar middels tram (lijn 21 en 24) en bus (buslijn 51). Tegenover deze winkel ligt de in- en uitgang van de parkeergarage op het dak van Albert Heijn met twee parkeerdekken (gratis parkeren) en in de nabijheid is ruim voldoende parkeergelegenheid.

  Huurprijs
  De huurprijs bedraagt € 3.500,00 exclusief BTW per maand.

  Servicekosten
  Voor deze ruimte worden geen servicekosten in rekening gebracht. Huurder heeft eigen meters voor levering van gas, elektra en water.

  Huur
  De ruimte wordt in casco staat verhuurd. De in de ruimte aanwezige voorzieningen (vloer, verlichtingsarmaturen, cv-ketel en radiatoren, pantry en betegelde toiletruimten) worden om niet ter beschikking gesteld aan huurder. Huurder mag deze om niet gebruiken en heeft hiervoor een onderhoudsplicht.

  Huurovereenkomst
  De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

  Zekerheidsstelling
  Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal drie maanden inclusief BTW.

  Algemeen
  Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door IGLO Vastgoed B.V. echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

  Voor meer informatie kunt U contact opnemen met IGLO Vastgoed B.V..

  IGLO Vastgoed B.V.
  De heer T. (Ted) Haver
  Schiedamsedijk 78a
  3011 EM Rotterdam

  Telefoon: 010-213 1231
  Fax: 010-213 1235
  info@iglovastgoed.nl
  www.iglovastgoed.nl
 • Reageer op dit object

     
  Versturen
 • Stuur dit object door

     
  Versturen
 • Documenten