Nieuwe Binnenweg 243B

Kenmerken

Prijs:
€ 1.195,- p.m.
Postcode:
3021 GD
Soort BOG:
Winkelruimte
Soort bouw:
bestaand
Oppervlakte:
60 m²
Bouwperiode:
1894

Brochure

Naar download link
 • Locatie

 • Omschrijving

  Omschrijving pand
  Keurige winkelruimte aan het begin van de drukke Nieuwe Binnenweg, op huisnummer 243B, met een totale oppervlakte van circa 60 m2 (BVO 65 m2).

  Indeling
  Winkelruimte: 12,27 x 3,00/3,96m
  Achterruimte: 2,58 x 3,96m

  Opleveringsniveau
  De winkel is voorzien van een betegelde stenen vloer, entree met dubbele glazen deur, gestukte wanden, plafond met verlichting en achterin een kleine pantry en betegelde toiletruimte en beschikt over een achtergelegen tuin.

  De winkelruimte wordt in casco staat verhuurd. De in de winkel aanwezige voorzieningen worden om niet aan huurder ter beschikking gesteld. Verhuurder heeft voor deze voorzieningen echter geen onderhouds- en/of vervangingsplicht.

  De winkel is thans volledig ingericht als kapsalon/nagelsalon. Een overname van de inventaris (van vorige huurder) behoort eventueel tot de mogelijkheden. Verhuur aan andere detailhandel is echter ook mogelijk.

  In de winkel is door vertrekkend huurder eind 2019 een nieuwe CV-ketel geïnstalleerd (kosten inclusief plaatsing: € 2.500,00). Hiervoor geldt een overnamesom van € 1.250,00. Door voldoening hiervan wordt de CV-ketel eigendom van (nieuwe) huurder.

  Informatie omgeving / bereikbaarheid
  De Nieuwe Binnenweg is een drukke doorgaande weg vanuit het centrum van Rotterdam richting Rotterdam West. Deze winkel is gelegen op het meest gewilde gedeelte van de (lange) straat: aan het begin, net voorbij de ’s-Gravendijkwal en de Rochussenstraat.

  In de straat is voldoende gelegenheid tot parkeren. Metrohalte en tramhalte zijn in de nabijheid gelegen.

  Huurprijs
  De huurprijs bedraagt € 1.195,00 per maand, vrij van BTW.

  Huurovereenkomst
  De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te Den Haag, worden opgemaakt.

  Zekerheidsstelling
  Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal drie maanden inclusief BTW.

  Algemeen
  Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door IGLO Vastgoed B.V. echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

  Voor meer informatie kunt U contact opnemen met IGLO Vastgoed B.V..

  IGLO Vastgoed B.V.
  De heer T. Haver
  Schiedamsedijk 78a
  3011 EM Rotterdam

  Telefoon: 010-213 1231
  Fax: 010-213 1235
  info@iglovastgoed.nl
  www.iglovastgoed.nl
 • Reageer op dit object

     
  Versturen
 • Stuur dit object door

     
  Versturen
 • Documenten