Hoe werken wij?

IGLO Vastgoed is een bedrijfsmakelaar met een actieve aanpak. Voor maximaal resultaat richten wij ons bij de verhuur/verkoop van onze objecten op de volgende drie aspecten:
  • Direct benaderen van kandidaten vanuit ons eigen netwerk.
  • Maximale zichtbaarheid op online zoekmachines voor bedrijfsmatig vastgoed.
  • Mailingen per post.

Direct benaderen van kandidaten vanuit ons eigen netwerk

Door onze jarenlange bedrijfsverhuur beschikken wij over een uitstekend netwerk van ondernemers in het Rijnmondgebied. Onze omvangrijke doorlopende portefeuille zorgt er daarbij voor dat wij dagelijks met tientallen ondernemers in contact komen welke op zoek zijn naar bedrijfshuisvesting. Op basis van de informatie welke vanuit ons netwerk en dagelijkse contacten tot ons komt stellen wij per nieuw object een lijst samen met kandidaten welke wij vervolgens gaan benaderen.

Voor winkelverhuur gebruiken wij het door ons opgebouwde winkeliersbestand. Door fysiek alle winkelstraten en winkelcentra in het zuidelijke deel van de Randstand (driehoek Hellevoetsluis, Drechtsteden en Den Haag)te bezoeken en per winkelier in kaart te brengen beschikken wij over een bestand van ruim 3000 ketens en winkeliers verspreid over circa 80 winkelgebieden. Per winkelgebied maken wij inzichtelijk welke branches, ketens en winkeliers hier nog niet vertegenwoordigd zijn. Door het winkelcentrum van het te verhuren object af te zetten tegen vergelijkbare winkelcentra in de regio kunnen wij een kandidatenlijst van ketens en winkeliers samenstellen welke vervolgens benaderd worden.

Maximale zichtbaarheid op online zoekmachines voor bedrijfsmatig vastgoed

Al onze objecten plaatsen wij op de vier grootste zoekmachines op het internet:

Mailingen per post

Voor elk bedrijfspand, winkel of kantoor stellen wij middels de Kamer van Koophandel een adressenbestand samen van bedrijven welke wij aanschrijven. Deze selectie van bedrijven vindt plaats op basis van vestigingslocatie (gemeente, wijk, centrum, winkelcentrum, bedrijventerrein of een specifiek postcodegebied), branche (detailhandel, kantoor, praktijkruimten of bedrijven welke bedrijfsruimte gebruiken) en omvang (aantal personeelsleden en/of omzet). Alle wijken, winkelstraten en bedrijventerreinen hebben wij omgezet naar postcodegebieden voor optimale zoekresultaten.

Enkele voorbeelden zijn:

  • Mailing gericht aan alle zakelijke dienstverleners met maximaal 10 personeelsleden en welke reeds gevestigd zijn in de Drechtsteden;
  • Mailing gericht aan alle praktijkruimten in het centrum van Rotterdam;
  • Mailing gericht aan bedrijven welke bedrijfsruimte gebruiken voor hun bedrijfsactiviteiten, minimaal 5 fulltime personeelsleden in dienst hebben en reeds gevestigd zijn op Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West en de Spaanse Polder.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Verzenden