Lange Nieuwstraat 233B

Kenmerken

Prijs:
€ 1.275,- p.m.
Postcode:
3111 AJ
Soort BOG:
Kantoorruimte
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
3
Oppervlakte:
205 m²

Brochure

Naar download link
 • Locatie

 • Omschrijving

  Omschrijving pand
  Ruime kantoorruimte van circa 205 m2 gelegen in een net bedrijfsverzamelgebouw aan de Lange Nieuwstraat, aan de rand van historisch Schiedam Centrum.

  Indeling
  Via een gezamenlijke entree en trappenhuis wordt de kantoorruimte op de eerste etage bereikt. De kantoorruimte is aan de achterzijde van het verzamelgebouw gelegen.

  Direct bij de ingang beschikt de ruimte over een eigen keuken/pantry. Naastgelegen bevindt zich een separate ruime kantoorruimte. De ruimte heeft veel lichtinval door een grote raampartij.

  Keuken: 5,32 x 5,25m
  Kantoor: 5,72 x 5,20m
  Grote ruimte: 11,06 x 10,60/16,15m

  Opleveringsniveau
  De ruimte wordt in casco staat verhuurd en wordt opgeleverd in de huidige staat.

  De in het gehuurde aanwezige voorzieningen, zoals doch niet uitsluitend de vloer, het plafond met verlichtingsarmaturen en de keuken behoren niet tot het gehuurde en worden door verhuurder om niet ter beschikking gesteld. Verhuurder heeft hiervoor geen onderhoudsverplichting en/of vervangingsverplichting. Huurder dient deze voorzieningen op correcte wijze te gebruiken en onderhouden teneinde deze voorzieningen bij een beëindiging van de huurovereenkomst op te kunnen leveren in de staat waarin deze bij aanvang van de huurovereenkomst door huurder zijn aanvaard.

  De op de foto’s zichtbare losse inventaris is eigendom van vertrekkend huurder. Op de ingangsdatum van de huurovereenkomst zal vertrekkend huurder deze losse inventaris uit het gehuurde hebben verwijderd. De ruimte wordt leeg aan huurder opgeleverd.

  Verwarming van het gehuurde vindt plaats via blokverwarming. Maandelijks wordt aan huurder middels de servicekosten een voorschot verbruik verwarming en verbruik elektra in rekening gebracht. Periodiek volgt een afrekening.

  Huurprijs
  De huurprijs bedraagt € 1.275,00 per maand exclusief BTW, exclusief € 303,60 voorschot servicekosten per maand exclusief BTW.

  Het voorschot servicekosten ad € 303,60 per maand exclusief BTW omvat de navolgende door verhuurder te leveren leveringen en diensten:
  - schoonmaak gemeenschappelijke gedeelten
  - elektra en water algemene ruimten
  - serviceabonnement lift
  - serviceabonnement ventilatiesysteem
  - verlichting gemeenschappelijke gedeelten
  - glasverzekering gemeenschappelijke gedeelten
  - onderhoud verwarming
  - voorschot verbruik blokverwarming
  - voorschot verbruik elektra
  - administratiekosten

  Oplevering
  In overleg (met vertrekkend huurder). Kan snel.

  Huurovereenkomst
  De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te Den Haag, worden opgemaakt.

  Zekerheidsstelling
  Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal drie maanden inclusief BTW.

  Algemeen
  Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door IGLO Vastgoed B.V. echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

  Voor meer informatie kunt U contact opnemen met IGLO Vastgoed B.V..

  IGLO Vastgoed B.V.
  De heer T. Haver
  Schiedamsedijk 78a
  3011 EM Rotterdam
  Telefoon: 010-213 1231
  info@iglovastgoed.nl
  www.iglovastgoed.nl
 • Reageer op dit object

     
  Versturen
 • Stuur dit object door

     
  Versturen
 • Documenten