Kenmerken

Verhuurd

Prijs:
€ 3.075,- p.m.
Postcode:
3083 CX
Soort BOG:
Winkelruimte
Soort bouw:
bestaand
Oppervlakte:
170 m²
Perceeloppervlakte:
170 m²
Bouwperiode:
1991
 • Locatie

 • Omschrijving

  Omschrijving pand
  Een zeer representatieve winkelruimte van circa 170 m2 aan Zuidplein 320 in Rotterdam Zuid, gelegen pal aan de Pleinweg, de doorgaande weg van de Maastunnel naar de snelweg. Prachtige zichtlocatie.

  De winkelruimte ligt direct naast winkelcentrum en metrostation Zuidplein en is daarmee zeer goed bereikbaar. Ook met de auto is de winkel goed bereikbaar (vanaf het centrum via de Maastunnel en direct gelegen aan de doorgaande weg van en naar de snelwegen).

  Voldoende parkeergelegenheid op straat, alsmede in omliggende parkings.

  Afmetingen winkel: 12,92 x 5,17m + 11,58 x 4,96m (circa 130 m2)
  Kamer 1 achterzijde rechts: 3,29 x 3,08m (10 m2)
  Kamer 2 achterzijde links: 7,29 x 3,29m (24 m2) (ruimte pantry en meterkast)

  De winkel beschikt over een achteruitgang.

  Huurprijs
  De huurprijs bedraagt € 3.075,00 exclusief BTW per maand.

  Horeca gebruik
  De winkelruimte heeft als bestemming “winkelfunctie” (detailhandel). Indien huurder de ruimte wenst te exploiteren als horecalocatie dient huurder hiervoor (zelf) de nodige vergunningen aan te vragen bij de bevoegde instanties (Gemeente Rotterdam / GGD / DCMR). Verhuurder is niet verantwoordelijk voor het door huurder wel of niet verkrijgen van de nodige vergunningen.

  Datum van oplevering
  Per direct.

  Servicekosten
  Voor deze ruimte worden geen servicekosten in rekening gebracht. Huurder heeft eigen meters voor levering van gas, elektra en water.

  Huur
  De ruimte wordt in casco staat verhuurd en wordt opgeleverd in de staat waarin deze zich thans bevindt. De in de ruimte aanwezige voorzieningen (vloer, verlichtingsarmaturen, verwarming/airconditioning systeem, pantry en betegelde toiletruimte met fonteintje) worden om niet ter beschikking gesteld aan huurder. Huurder mag deze om niet gebruiken en heeft hiervoor een onderhoudsplicht.

  Huurovereenkomst
  De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

  Zekerheidsstelling
  Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal drie maanden inclusief BTW.

  Algemeen
  Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door IGLO Vastgoed B.V. echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.


  Voor meer informatie kunt U contact opnemen met IGLO Vastgoed B.V..

  IGLO Vastgoed B.V.
  De heer T. (Ted) Haver
  Schiedamsedijk 78a
  3011 EM Rotterdam

  Telefoon: 010-213 1231
  Fax: 010-213 1235
  info@iglovastgoed.nl
  www.iglovastgoed.nl
 • Reageer op dit object

     
  Versturen
 • Stuur dit object door

     
  Versturen
 • Documenten