Zaagmolenstraat 35A

Kenmerken

Prijs:
€ 975,- p.m.
Postcode:
3036 HC
Soort BOG:
Kantoorruimte
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
2
Oppervlakte:
70 m²
Perceeloppervlakte:
70 m²
Bouwperiode:
1897

Brochure

Naar download link
 • Locatie

 • Omschrijving

  Omschrijving pand
  De kantoor-/praktijkruimte (eventueel winkelruimte) met een oppervlakte van circa 70m2 is gelegen in de drukke Zaagmolenstraat in Rotterdam Noord op huisnummer 35A. Vlakbij zijn de drukke Zwart Janstraat en Bergweg gelegen. Ook het centrum van Rotterdam is goed en snel bereikbaar.

  De ruimte met dubbele toegangsdeur is keurig gerenoveerd: gladde wanden, een net plafond, een nieuw keukenblok en alles netjes geschilderd. Voor de toegangsdeur is een rolluik geïnstalleerd.

  In de achterin gelegen ruimte (aanbouw in de tuin) is in het dak een groot dakraam geïnstalleerd dat voor erg veel daglichttoetreding zorgt.

  Opleveringsniveau
  De ruimte wordt in de huidige staat opgeleverd. Er wordt casco verhuurd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen, zoals keukenblok, betegeld toilet, CV-ketel met radiatoren, rolluik, vloerbedekking, verlichting en dakraam behoren niet tot het gehuurde en worden door verhuurder om niet ter beschikking gesteld. Huurder heeft hiervoor een onderhoudsplicht.

  Huurprijs
  De huurprijs bedraagt € 975,00 per maand exclusief BTW.

  Huurovereenkomst
  De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te Den Haag, worden opgemaakt.

  Zekerheidsstelling
  Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal drie maanden huur inclusief BTW.

  Algemeen
  Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door IGLO Vastgoed B.V. echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

  Voor meer informatie kunt U contact opnemen met IGLO Vastgoed B.V..

  IGLO Vastgoed B.V.
  De heer T. (Ted) Haver
  Schiedamsedijk 78a
  3011 EM Rotterdam

  Telefoon: 010-213 1231
  Fax: 010-213 1235
  info@iglovastgoed.nl
  www.iglovastgoed.nl
 • Reageer op dit object

     
  Versturen
 • Stuur dit object door

     
  Versturen
 • Documenten