Wevershoekstraat 582A

Kenmerken

Prijs:
€ 900,- p.m.
Postcode:
3083 CZ
Soort bouw:
bestaand
Kamers:
1
Oppervlakte:
55 m²
Perceeloppervlakte:
55 m²
Bouwperiode:
1998
 • Locatie

 • Omschrijving

  Omschrijving pand
  De winkelruimte met een oppervlakte van circa 55 m2 is gelegen in Rotterdam- Zuid en biedt vele mogelijkheden. Zo is het centrum van de stad met de auto of met het openbaar vervoer binnen 15 minuten te bereiken. Winkelcentrum en metrostation Zuidplein bevindt zich op steenworp afstand. Voor de deur ruime parkeergelegenheid. De ruimte beschikt over een eigen ingang met een grote raampartij aan de voorzijde. Achterin bevinden zich een apart toilet en pantry.

  Afmetingen: 7,80 breed – 7,20 meter diep (circa 55 m2).

  Opleveringsniveau
  De ruimte wordt in de huidige staat opgeleverd.

  De ruimte is thans volledig en instapklaar ingericht als kapsalon (met eventueel de mogelijkheid tot uitbreiding naar beautysalon / nagelstudio) en wordt als zodanig verhuurd.

  Er wordt casco verhuurd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen / inventaris behoren niet tot het gehuurde en zijn eigendom van vertrekkend huurder. Vertrekkend huurder wenst hiervoor een overnamesom te ontvangen van € 6.000,00 exclusief BTW. Tot deze over te nemen inventaris behoren onder andere: vloer, plafond met verlichtingsarmaturen, receptiebalie, kappersstoelen met spiegels, drogers, stoelen met wasbakken, overig meubilair (zie foto’s) en pantry met koelkast en betegeld toilet. Overname van de inventaris vindt plaats in de huidige staat.

  Huurprijs
  De huurprijs bedraagt € 900,00 per maand exclusief BTW.

  De ruimte wordt verwarmd middels stadsverwarming. Maandelijks wordt hiervoor tezamen met de huur door verhuurder een voorschotbedrag in rekening gebracht. Periodiek/jaarlijks volgt een eindafrekening op basis van het werkelijke verbruik.

  Huurder vraagt zelf voor eigen rekening levering van elektriciteit en water aan.

  Huurovereenkomst
  De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te Den Haag, worden opgemaakt.

  De huurtermijnen zijn telkenmale opvolgend 5 jaar met een opzegtermijn van 1 jaar.

  Zekerheidsstelling
  Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal drie maanden huur inclusief BTW.

  Algemeen
  Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door IGLO Vastgoed B.V. echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

  Voor meer informatie kunt U contact opnemen met IGLO Vastgoed B.V..

  IGLO Vastgoed B.V.
  De heer T. (Ted) Haver
  Schiedamsedijk 78a
  3011 EM Rotterdam

  Telefoon: 010-213 1231
  Fax: 010-213 1235
  info@iglovastgoed.nl
  www.iglovastgoed.nl
 • Reageer op dit object

     
  Versturen
 • Stuur dit object door

     
  Versturen
 • Documenten