Schiedamseweg 141 - 143

Kenmerken

Verhuurd

Prijs:
€ 2.600,- p.m.
Postcode:
3026 AJ
Soort BOG:
Winkelruimte
Soort bouw:
bestaand
Oppervlakte:
150 m²
Perceeloppervlakte:
150 m²
Bouwperiode:
1951

Brochure

Naar download link
 • Locatie

 • Omschrijving

  Omschrijving pand
  Een keurige winkelruimte van circa 150 m2 aan de drukke Schiedamseweg 141-143 te Rotterdam Delfshaven, met tevens een riante kelderruimte op goede stahoogte van 90 m2.

  Indeling
  De winkelruimte betreft een van oorsprong dubbele winkelruimte op twee huisnummers. Aan de linkerzijde (op huisnummer 143) bevindt zich een grote ruimte met groot venster met daardoor erg veel daglichttoetreding. De entree van de winkel bevindt zich aan de rechterzijde (op huisnummer 141) via een nette toegang/opstap vanaf de straat.

  De winkel is ingedeeld in twee grote ruimten: bij binnenkomst een ruimte van circa 58 m2 met achtergelegen opslag en keukenruimte van circa 9 m2. Hier bevindt zich ook de toegang naar de dubbele kelderruimte van in totaal circa 90 m2 (een kelderruimte onder elk huisnummer). Hier bevindt zich ook de achterdeur naar het Van Duylhof voor laden en lossen.

  De ruimte links meet circa 60 m2, met achtergelegen kantoor-/opslagruimte van circa 11 m2.

  Opleveringsniveau
  De winkel is voorzien van een entree met brede toegangsdeur, nette donkergrijze tegelvloer, gladde wanden, systeemplafond met verlichtingsarmaturen, pantry en betegelde toiletruimte. De winkel beschikt over een achteringang voor laden en lossen.

  De winkelruimte wordt in casco staat verhuurd. De in de winkel aanwezige voorzieningen, zoals tegelvloer, plafond met verlichtingsarmaturen, betegelde toiletruimte, CV-ketel met radiatoren en keukenblok worden om niet aan huurder ter beschikking gesteld. Huurder heeft hiervoor een onderhoudsverplichting teneinde het gehuurde bij eventuele beëindiging van de huurovereenkomst aan verhuurder op te kunnen leveren in de staat waarin huurder het gehuurde bij aanvang van de huur heeft aanvaard.

  Informatie omgeving
  De Schiedamseweg is een drukke doorgaande straat in de wijk Delfshaven, vanaf de Nieuwe Binnenweg richting Schiedam, met een nette en verzorgde uitstraling met een divers aanbod aan winkels. In de straat is voldoende parkeergelegenheid.

  Huurprijs
  De huurprijs bedraagt € 2.600,00 per maand exclusief BTW.

  Huurovereenkomst
  De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te Den Haag, worden opgemaakt.

  Zekerheidsstelling
  Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal drie maanden inclusief BTW.

  Algemeen
  Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door IGLO Vastgoed B.V. echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

  Voor meer informatie kunt U contact opnemen met IGLO Vastgoed B.V..

  IGLO Vastgoed B.V.
  De heer T. Haver
  Schiedamsedijk 78a
  3011 EM Rotterdam

  Telefoon: 010-213 1231
  Fax: 010-213 1235
  info@iglovastgoed.nl
  www.iglovastgoed.nl
 • Reageer op dit object

     
  Versturen
 • Stuur dit object door

     
  Versturen
 • Documenten