Schiedamsedijk 61A-62A

Kenmerken

Verhuurd

Prijs:
€ 3.200,- p.m.
Postcode:
3011 EH
Soort BOG:
Winkelruimte
Soort bouw:
bestaand
Oppervlakte:
240 m²
Bouwperiode:
1952

Brochure

Naar download link
 • Locatie

 • Omschrijving

  Omschrijving pand
  Representatieve dubbele winkel/kantoorruimte met een totale oppervlakte van circa 240m² gelegen aan de Schiedamsedijk 61A-62A te Rotterdam Centrum.

  De winkel-/kantoorruimte is verdeeld over de begane grond, entresolverdieping en souterrain en is onder andere voorzien van verwarmingsradiatoren, airconditioning, pantry met close-in boiler op de begane grond, betegelde toiletruimte met toilet en fontein in het souterrain.
  De begane grond op nr. 62A geeft toegang tot het ondergelegen souterrain van waaruit de 1e Blekerhof bereikt kan worden. De ingang aan de achterzijde (1e Blekerhof 1) kan tevens gebruikt worden voor expeditie.

  Direct nabij de ruimte zijn metrostation Leuvehaven, het Maritiem Museum en winkelstraat Witte de Withstraat gelegen. De Schiedamsedijk betreft een drukke doorgaande weg welke gelegen is tussen de Coolsingel en de Erasmusbrug te Rotterdam Centrum.
  Met voldoende parkeergelegenheid aan de voor- en achterzijde en diverse mogelijkheden voor het openbaar vervoer op loopafstand is deze ruimte uitstekend bereikbaar.

  Met de bouw van de 150 meter hoge The CoolTower aan de achterzijde in het Baankwartier (www.thecooltower.nl), de woontoren Zalmhaven aan de voet van de Erasmusbrug (www.dezalmhaven.com) en diverse spraakmakende nieuwbouwtorens in het tegenovergelegen Wijnhavengebied is dit gehele gebied sterk in ontwikkeling.

  Indeling
  Begane grond nr. 61A en nr. 62A: oppervlakte ca. 130 m2.
  Entresol nr. 61A en nr. 62A: oppervlakte ca. 42 m2.
  Souterrain nr. 62A (1e Blekerhof 1): ca. 68 m2.

  Parkeervoorzieningen
  Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde is er voldoende gelegenheid om te parkeren.

  Huurprijs
  De huurprijs bedraagt €3.200,- per maand exclusief BTW.

  Huurovereenkomst
  De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

  Zekerheidsstelling
  Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal drie maanden inclusief BTW.

  Algemeen
  Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door IGLO Vastgoed B.V. echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

  Datum van oplevering
  Per direct.

  Voor meer informatie kunt U contact opnemen met IGLO Vastgoed B.V..
  IGLO Vastgoed B.V.
  De heer F. Haver
  Schiedamsedijk 78a
  3011 EM Rotterdam

  Telefoon: 010-213 1231
  Fax: 010-213 1235
  info@iglovastgoed.nl
  www.iglovastgoed.nl
 • Reageer op dit object

     
  Versturen
 • Stuur dit object door

     
  Versturen
 • Documenten