Groeninx Van Zoelenlaan 123

Kenmerken

Prijs:
€ 5.475,- p.m.
Postcode:
3078 AW
Soort BOG:
Bedrijfsruimte
Soort bouw:
bestaand
Oppervlakte:
366 m²
Perceeloppervlakte:
390 m²
Bouwperiode:
1984
 • Locatie

 • Omschrijving

  Omschrijving pand
  Een zeer representatieve bedrijfs-/kantoorruimte van circa 366 m2 (BVO circa 390 m2) aan de Groeninx van Zoelenlaan 123 te Rotterdam IJsselmonde.

  De ruimte is gelegen aan de zuidrand van Winkelcentrum Keizerswaard, aan de drukke doorgaande Groeninx van Zoelenlaan langs het winkelcentrum gelegen, met derhalve grote zichtbaarheid vanaf de straat.

  De ruimte is ruim en zeer licht van opzet en kent een hoog afwerkingsniveau. Via een inkomhal met schuifdeuren wordt een grote open ruimte betreden waarlangs aan de zijkanten middels glazen paneelwanden (dubbel glas) negen losse kantoren/ruimten van verschillende grootten zijn gecreëerd. Door gebruik van veel glas en licht oogt de ruimte zeer ruimtelijk en open.

  Bouwjaar 1984.

  Energielabel A.

  Kadastrale aanduiding: Gemeente IJsselmonde, sectie B, nummer 5640, A2

  In Winkelcentrum Keizerswaard zijn circa 55 winkels gevestigd met een volledig aanbod van producten en diensten, waaronder een vestiging van Albert Heijn, Jumbo en Lidl, een vestiging van Action, Blokker, Gall&Gall, HEMA, Etos en Kruidvat en meerdere modewinkels, horecagelegenheden en allerhande andere detailhandel.

  Het winkelcentrum is per auto goed bereikbaar (gelegen nabij de oprit naar de A16). Het winkelcentrum heeft een groot parkeerdek.

  Het winkelcentrum is met het openbaar vervoer tevens goed bereikbaar met tramlijnen 2 en 23 en buslijnen 70, 76, 83, 143, 144, 183 en 283.

  Huurprijs
  De huurprijs bedraagt € 5.475,00 exclusief BTW per maand. Indien huurder geen BTW-plichtige onderneming heeft, zal in overleg een beperkte opslag op de huur worden overeengekomen.

  Huurtermijnen
  De huurtermijnen zijn vijf jaar bij niet-opzegging gevolgd door telkenmale een nieuwe huurtermijn van vijf jaar, met een opzegtermijn van één jaar.

  Datum van oplevering
  Per direct.

  Servicekosten
  Voor deze ruimte worden geen servicekosten in rekening gebracht. Huurder heeft eigen meters voor levering van gas, elektra en water en vraagt op eigen naam leveringscontracten voor gas, elektra en water aan.

  Huur
  De ruimte wordt in casco staat verhuurd. De in de ruimte aanwezige voorzieningen, zoals doch niet uitsluitend de vloer, plafond, verlichtingsarmaturen, scheidingswanden, cv-ketel en radiatoren, keuken, betegelde toiletruimten en kluis, worden om niet ter beschikking gesteld aan huurder. Huurder mag deze om niet gebruiken en heeft hiervoor een onderhoudsverplichting en vervangingsverplichting teneinde het gehuurde bij een beëindiging van de huurovereenkomst aan verhuurder op te kunnen leveren in (minimaal) dezelfde staat als de staat waarin huurder de bedrijfsruimte op ingangsdatum in ontvangst heeft genomen.

  Bestemming
  Op onderhavige ruimte is het bestemmingsplan “IJsselmonde-Centrum” van toepassing, vastgesteld bij raadsbesluit op 24 oktober 2012. De ruimte kent de bestemming “Gemengd-2” en tevens de dubbelbestemming “Waarde-Archeologie-3”.

  De voor "Gemengd - 2" aangewezen gronden zijn bestemd voor:
  a. detailhandel, op de begane grond; alsmede op de 1e verdieping, voorzover aanwezig ten tijde van terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan;
  b. dienstverlening aan Keizerswaard 22 en 164, Groeninx van Zoelenlaan 123 en 125, op de begane grond; alsmede op de 1e verdieping, voorzover aanwezig ten tijde van terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan;
  c. horeca aan Keizerswaard 68, Herenwaard 82 en Maarschalkerwaard 55, op de begane grond; alsmede op de 1e verdieping, voorzover aanwezig ten tijde van terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan;
  d. ter plaatse van de aanduiding "parkeerterrein", tevens voor een parkeerdek, met bijbehorende op- en afritten;
  e. voorzieningen behorend bij bovengenoemde functies, zoals erf, ontsluitingswegen en -paden, passages, laad- en loshoven, bevoorradingsgangen, liften, trappenhuizen, openbaar nutsvoorzieningen e.d.;
  f. "Waarde - Archeologie - 1" resp. "Waarde - Archeologie - 3", voor zover de gronden mede als zodanig zijn bestemd.

  (zie website www.ruimtelijkeplannen.nl)

  Huurovereenkomst
  De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

  Zekerheidsstelling
  Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal drie maanden huur inclusief BTW.

  Algemeen
  Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door IGLO Vastgoed B.V. echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

  Voor meer informatie kunt U contact opnemen met IGLO Vastgoed B.V..

  IGLO Vastgoed B.V.
  De heer T. (Ted) Haver
  Schiedamsedijk 78a
  3011 EM Rotterdam

  Telefoon: 010-213 1231
  info@iglovastgoed.nl
  www.iglovastgoed.nl
 • Reageer op dit object

     
  Versturen
 • Stuur dit object door

     
  Versturen
 • Documenten