Franselaan 286A

Kenmerken

Verhuurd

Prijs:
€ 1.095,- p.m.
Postcode:
3028 AV
Soort BOG:
Winkelruimte
Soort bouw:
bestaand
Oppervlakte:
65 m²
Perceeloppervlakte:
115 m²
Bouwperiode:
1949

Brochure

Naar download link
 • Locatie

 • Omschrijving

  Omschrijving pand
  Een zeer representatieve kantoor-/praktijk-/winkelruimte van 65 m2 aan de Franselaan op nummer 286A, met een kelderruimte van circa 65 m2 op goede stahoogte. De ruimte is prachtig gerenoveerd met een mooie vloer, volledig gladde wanden met nieuwe wandcontactdozen, volledig vernieuwde elektra, nieuwe CV-ketel met radiatoren, luxe toilet, nieuwe brede vensterbanken en nieuw plafond. Voorts een keurige entree. De ruimte heeft aan beide zijden grote raampartijen waardoor er veel lichtinval is. Aan de achterzijde beschikt de ruimte over een riante tuin van 50 m2.

  Afmetingen begane grond: 11,90 x 5,44/4,69m. (hoogte: 2,89m)
  Afmetingen kelder: 11,90 x 5,65/4,89m. (hoogte: 2,03m)
  Afmetingen tuin: 7,38 x 6,51m

  De ruimte is gelegen in het drukste gedeelte van de Franselaan, nabij de kruising met de Hogebanweg, met aan beide zijden winkels met veel loop. In de zijstraat aan de overzijde van de straat bevindt zich een supermarkt (Dirk van den Broek).

  Huurprijs
  De huurprijs bedraagt € 1.095,00 exclusief BTW per maand.

  Datum van oplevering
  Per direct.

  Servicekosten
  Voor deze ruimte worden geen servicekosten in rekening gebracht. Huurder heeft eigen meters voor levering van gas, elektra en water.

  Huur
  De ruimte wordt in casco staat verhuurd. De in de ruimte aanwezige voorzieningen (vloer, plafond, cv met radiatoren, betegelde toiletruimte met fonteintje) worden om niet ter beschikking gesteld aan huurder. Huurder mag deze gebruiken en heeft hiervoor een onderhoudsplicht teneinde het gehuurde bij een beëindiging van de huurovereenkomst aan verhuurder op te kunnen leveren in de staat waarin het gehuurde bij aanvang van de huur door huurder is aanvaard.

  Huurovereenkomst
  De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

  Zekerheidsstelling
  Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal drie maanden inclusief BTW.

  Algemeen
  Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door IGLO Vastgoed B.V. echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.

  Voor meer informatie kunt U contact opnemen met IGLO Vastgoed B.V..

  IGLO Vastgoed B.V.
  De heer T. (Ted) Haver
  Schiedamsedijk 78a
  3011 EM Rotterdam

  Telefoon: 010-213 1231
  Fax: 010-213 1235
  info@iglovastgoed.nl
  www.iglovastgoed.nl
 • Reageer op dit object

     
  Versturen
 • Stuur dit object door

     
  Versturen
 • Documenten