2e Middellandstraat 1

Kenmerken

Prijs:
€ 1.695,- p.m.
Postcode:
3021 BK
Soort BOG:
Winkelruimte
Soort bouw:
bestaand
Oppervlakte:
75 m²
Perceeloppervlakte:
85 m²
Bouwperiode:
1915

Brochure

Naar download link
 • Locatie

 • Omschrijving

  Omschrijving pand
  Een winkelruimte met grandeur met een prachtige voorgevel met klassiek kozijn met glas-in-lood-ramen. De begane grond meet in totaal 55 m2 met aan de voorzijde (de eerste 35 m2) een plafondhoogte van 4,60 meter. Achterin de winkel is een entresolvloer geplaatst met een oppervlakte van 20 m2. Van de voor- en achterzijde veel lichtinval. Aan de achterzijde bevindt zich een buitenruimte van circa 30 m2.

  Huurprijs
  De huurprijs bedraagt € 1.695,00 exclusief BTW per maand.

  Datum van oplevering
  Per direct.

  Servicekosten
  Voor deze ruimte worden geen servicekosten in rekening gebracht. Huurder heeft eigen meters voor levering van gas, elektra en water en vraagt leveringscontracten aan voor levering van energie en water op eigen naam.

  Huur
  De ruimte wordt in casco staat verhuurd. De in de ruimte aanwezige voorzieningen (houten vloer, verlichtingsarmaturen, cv en radiatoren, pantry en betegelde toiletruimte met fonteintje) worden om niet ter beschikking gesteld aan huurder. Huurder mag deze gebruiken en heeft hiervoor een onderhoudsplicht.

  Huurovereenkomst
  De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

  Zekerheidsstelling
  Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal drie maanden inclusief BTW.

  Algemeen
  Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door IGLO Vastgoed B.V. echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod.


  Voor meer informatie kunt U contact opnemen met IGLO Vastgoed B.V..

  IGLO Vastgoed B.V.
  De heer T. (Ted) Haver
  Schiedamsedijk 78a
  3011 EM Rotterdam

  Telefoon: 010-213 1231
  Fax: 010-213 1235
  info@iglovastgoed.nl
  www.iglovastgoed.nl
 • Reageer op dit object

     
  Versturen
 • Stuur dit object door

     
  Versturen
 • Documenten